• Citiri: 112

Am vorbit despre noua colectie de ziua iei, Lyria Ethnos, la Digi24!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Citiri: 222

Voiai de mult sa vezi produsele Lyria live, dar nu ai avut drum la Bucuresti? Acum e momentul: venim la Cluj!

Trecutul si viitor gentilor pictate a fost prezentat la "Neatza cu Razvan si Dani", pe Antena 1!

Această româncă şi-a transformat pasiunea într-o afacere. Vinde obiecte de care nicio femeie nu se desparte, în valoare de 100.000 de euro

Armina-Letiţia Popeanu este de profesie arhitect, a lucrat ca profesoară de germană şi are mai multe specializări în design. Însă actuala sa activitate are la bază un hobby din facultate, pe care l-a transformat în afacere în urmă cu aproximativ trei ani – genţile pictate manual. Astăzi, tânăra de 27 de ani vinde poşete de circa 30.000 de lei pe lună şi a încheiat 2016 cu o cifră de afaceri de 100.000 de euro. Până la finele acestui an, ţinteşte plusuri de aproximativ 40%.

  • Citiri: 348

De curând, poveştile pictate de la Lyria pot fi admirate şi achiziţionate dintr-un concept store recent deschis în Piaţa Romană din Capitală, Dacia 24. Acolo au fost descoperite şi de către reporterii ProTV de la emisiunea „Vorbeşte lumea”, care au realizat un reportaj despre acestea.

Colecţia RomânIA a fost în prim-planul materialului realizat, Moldova cea cu bojdeuca lui Ion Creangă şi culorile vesele specifice atrăgând imediat atenţia. La fel de apreciate au fost şi genţile Fayette sau Agathe, atât de practice şi versatile, care îmbracă poveşti felurite: de la haioase şi înţelepte bufniţe până la eleganţi şi misterioşi păuni.

De asemenea, rucsacul, piesă de referinţă în garderoba oricărei femei care iubeşte moda, a fost apreciat. Malin a atras atenţia cu povestea sa specială: simbolurile pictate manual reprezintă lecţiile învăţate pe parcursul vieţii, încurajându-ne să ne depăşim limitele şi să ne urmăm visele. Malin este o carte de vizită perfectă şi discretă pentru orice femeie puternică şi îndrăzneaţă.

Iată reportajul complet difuzat în această săptămână de ProTV: